Bíbor Fotólabor

Általános tájékoztató

Kérjük olvasd el az egyes pontokhoz tartozó tájékoztatót.

  • Regisztráció:

A fotó-feltöltés menüpontban található űrlap segítségével regisztrálhatod magad a rendszerünkbe. Kérjük a megadott mezőket pontosan töltsd ki. A regisztrációt követően egy e-mailt küldünk, amelyben megerősítheted regisztrálási szándékodat az adott linkre kattintva!

A regisztrált felhasználók megkapják oldalunk - bizonyos időszakonként megjelenő - elektronikus hírlevelét, melyben a friss hírekről, akciókról kaphatnak rendszeres tájékoztatást.

  • Szolgáltatások:

A szolgáltatások menüpontban biborfotolabor.hu-n és a miskolci, Centrum Áruházban található üzletünkben megtalálható szolgáltatások felsorolását olvashatod.

  • Digitális, online fotókidolgozás:

Digitális fotók feltöltése történhet fájlonként (egyesével), vagy kötegelve (kijelölhetsz több képet is, akár az összeset egyszerre).

A feltölthető képek formátuma: JPG.

A feltöltéshez regisztráció és bejelentkezés szükséges!

  • Az online kidolgozás árai:

A Fotó árak menüpontban látható az aktuális árlista, valamint a képméretekhez tartozó minimális, javasolt felbontás. A kép felbontása a kép képpontokban megadott szélességét és magasságát jelenti. A javasolt felbontással megrendelt képkidolgozás esetén biztosítható csak a megfelelő minőség.

  • Az online fotókidolgozás vállalási határideje:

Az online megrendelések választható kidolgozási határideje: 1 és 3 munkanap (24 és 72 óra).

Fontos! 1 munkanapos megrendelések esetében a 18:00 óra után feltöltött képek (megrendelések) csak a következő munkanap után vehetőek át!

A megrendelések (fényképek) elkészüléséről a regisztrációkor megadott email-címen tájékoztatunk. (Ha elkészültek a fényképek egy emailt küldünk.)

A fényképek azonnali kidolgozására is van lehetősség: Ehhez egy adathordozón (cd, dvd, memóriakártya, pendrive) kell behozni a fotókat az üzletünkbe, amit azonnal (5-15 perc) elkészítünk!
  

Kapcsolat

Ha kérdésed van, vagy üzenni szeretnél nekünk, azt itt azonnal megteheted:

Név *:
e-mail cím *:
Üzenet *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!