Bíbor Fotólabor

Vigyázzunk egymásra

2020.03.13.

Vigyázzunk egymásra

1-2 héttel ezelőtt még nem gondoltuk, hogy a korona vírus kapcsán fogunk posztolni, de fontosnak tartjuk, hogy tájékoztassunk titeket mi hogyan gondoljuk/látjuk a mostani helyzetet a vásárlások kapcsán:

Üzletünk nyitva tart és a megszokott gyorsasággal, kedvességgel igyekszünk kiszolgálni mindenkit.

A takarítás és fertőtlenítés főleg a kiszolgálópult és környékén teljesen természetes, erről nem is kívánunk bővebben írni, de van néhány hasznos tanácsunk a gyors, gördülékeny vásárláshoz:

1. Az online fénykép megrendelések leadásával gyorsítani és könnyíteni tudod a vásárlás menetét. Üzletünkbe így csak arra az 1 percre kell bejönnöd, amíg a képeket átveszed.

2. Ha személyesen hozod be a digitális képeidet az üzletünkbe, akkor kérjük, hogy lehetőleg előre válogasd ki azokat, melyeket szeretnél előhívatni. Ezzel is meggyorsítva és lecsökkentve a vásárlási időt.

3. Fizetésnél előnyben részesítjük a bankkártya használatát, hogy minél kevesebbre csökkentsük a készpénzzel való érintkezést.

4. Kérünk titeket, hogy közvetlenül a pult előtt egyszerre csak egy vevő álljon! Tartsuk be az 1 méteres távolságot. Eddig is igyekeztünk mindenkit gyorsan kiszolgálni, ez most sem fog változni.

Reméljük, hogy mihamarabb visszaáll minden a megszokott kerékvágásba és sok szép/vidám fényképet hívhatunk elő nektek!

Mindeközben ne felejtsetek el fényképezni, hogy „minden emlék örök maradjon!"

vissza