Bíbor Fotólabor

Jogi nyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A Bíbor Kiadó Bt., www.miskolcfoto.com, vagy biborfotolabor.hu honlapon történő regisztrációval, online fotó megrendeléssel, vagy a honlap bármely oldalának a megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!

1. SZERZŐI JOG:

A Bíbor Kiadó Bt. weboldalai, az azokon található minden kép, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak. Azoknak – a személyes használatot meghaladó mértékű – bármilyen formában történő felhasználása kizárólag  a Bíbor Kiadó Bt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Bíbor Kiadó Bt. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A Bíbor Kiadó Bt. minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép!

2. A WWW.MISKOLCFOTO.COM-RA FELTÖLTÖTT KÉPÁLLOMÁNYOK KEZELÉSE

A felhasználók által feltöltött képállományok a kidolgozást követően az átadás után törlésre kerülnek! A Bíbor Fotólabor a feltöltött képekből archivumot nem készít, a feltöltött képállományokat harmadik fél számára nem adja ki!

A Bíbor Fotólabor nem ismeri a feltöltött képállományok jogi hátterét, tulajdoni viszonyát! Feltételezi, hogy azok a regisztrált felhasználó tulajdonát képezik. Ezért mindig a regisztrált felhasználó a teljes felelős a feltöltött képállományok jogi hátteréért, tulajdoni viszonyáért.

A Bíbor Fotólabor a feltöltött képállományokkal kapcsolatban a feltöltést végző regisztrált felhasználóval szemben semmilyen erkölcsi, nem anyagi felelősséggel nem tartozik (például a felhasználó feltölt egy képállományt kidolgozásra, amit a saját gépéről letöröl, majd követeli a Bíbor Fotólabortól a képállományt, holott a kidolgozást követően itt is törlésre kerül az).

3. SZERZŐDÉS A BÍBOR FOTÓLABOR ÉS ÜGYFELEI KÖZÖTT

A Bíbor Fotólabor és regisztrált ügyfelei között szerződéses viszony kezdődik a képállományok feltöltése után kezdeményezett megrendeléskor (a Megrendelés gombra történő kattintással), és ez a szerződés tart az elkészített fotóknak az üzletben történő átvételéig.

A részletes általános szerződési feltételek itt találhatók: https://www.miskolcfoto.com/aszf/

4. MINŐSÉGI GARANCIA

A Bíbor Fotólaboró a képállományok kidolgozása során a megfelelő minőség elérése érdekében a kis fénymennyiség esetén, vaku használata közben keletkező ú.n. "piros szem" problémát szoftver segítségével csak külön kérésre felárért javítja (ebben az esetben a megrendelést követően kérjük írjon e-mailt a megrendelés azonosítóra hivatkozva a szinvafoto@gmail.com e-mail címre).

Gyenge fényviszonyok mellett keletkezett képek esetén ú.n. "gamma korrekció"-t, azaz a teljes kép egyöntetű fénymennyiségének növelését végzi el. A Bíbor Fotólabor nem vállal felelősséget a nem megfelelő minőségű (fotózás során keletkező technikai hibák, nem megfelelő képméret, vagy oldalarány, nem megfelelő fényviszonyok és egyéb informatikai hibák) képállományok feltöltéséből keletkező képek minőségéért.

Ha bármilyen, bizonyíthatóan a Bíbor Fotólabor hibájából eredő kár éri a megrendelést leadó regisztrált felhasználót, akkor a Bíbor Fotólabor kizárólag a megrendelés összegéig anyagi felelősséggel tartozik a regisztrált felhasználó felé.

5. ÁTADÁSI FELTÉTELEK

A Bíbor Fotólabor a fotókidolgozást követően az elkészített képeket üzletében (3527 Miskolc, Centrum Áruház, Széchenyi u. 111. földszint) adja át ügyfelei részére. A Bíbor Fotólabor az általa kidolgozott fotókat a kidolgozást követő 30 napig megőrzi, utána (az át nem vett fotók) megsemmisítésre kerülnek. Természetesen ebben az esetben a felhasználói account törlésre kerül!